top of page

🏁Franc Serra fa els deures a Montmajor

Actualizado: 3 oct 2022

Al pilot de Gironella només li valia la victòria per opositar al campionat 2022 a PRO.

Tanmateix es va adjudicar el campionat 2022 de THUNDER al haver guanyat les 3 primeres carreres.


Franc Serra celebrant la victòria de la tercera màniga. Foto d'Alex Carbonell

Gran espectacle viscut a Montmajor el passat dissabte a la tarda. Més de 20 pilots i uns 300 espectadors es van acostar al circuit de Dirt Track montat per l'ocasió gairebé al bell mig del poble, fet que va propinar una bona afluència de públic. La pista va estar en bones condicions la major part de la carrera, tot i el vent que va bufar pel dematí i un bon sol que van eixugar molt la pista. L'organització va pendre la decisió de no regar més consistentment per no perjudicar la seguretat dels pilots i el desenvolupament correcte de la mateixa carrera, que es va acabar just abans de pondres el sol en l'horari estipulat.


CATEGORIA PRO@guille.cano.179 va retornar del seu "retiru" imposant-se a la primera màniga amb unes grans lluites amb @uriel16hm, @ericreverte_68 i @francserrasala. Reverté va tenir mala sort al trobar-se un doblat i quedar penalitzat per la lluita en les últimes voltes.


A la segona va ser un sorpresiu @uriel16hm, que encara tocat de l'incident de @circuitdirttrackalbi, es va desfer de les 2 bèsties negres del @dirttrackcatala i d'un combatiu @ericreverte_68.


A la tercera i definitiva va ser @francserrasala qui va imposar-se amb caràcter a @guille.cano.179 en una preciosa lluita com la que ens tenen acostumats. Reverté seria tercer i Uriel quart després d'una gran remontada per una caiguda a la primera volta. Mala sort pel jove Uriel, que podria haver guanyat la carrera.


Màxima igualtat dins la pista però @francserrasala va poder fer els deures i va guanyar per tant sols 2 punts a Cano i Hidalgo, que van quedar empatats. Seria Cano el que pujaria al segon calaix del podi fent valer el seu millor resultat en la tercera màniga, ja que aquests 2 pilots van calcar resultats.


Gran sorpresa per com apreten els joves Hidalgo (14 anys) i Reverté (17anys), que amb els seus últims podis poden optar a la victòria final.


Però la vella guàrdia del retornat Cano, Serra, @gerardbailo17 i @adriangarin74 no els hi posaran gens fàcil i de ben segur que faran valdre els seus galons en la disciplina.


Estem davant el campionat més obert i emocionant del @dirttrackcatala, ens esperen 2 carreres d'infart!!


OPEN

Vicente Juan Mata va ser un rival massa fort pels pilots de OPEN i Amateur. Pel seu nivell hauria de participar a la categoria PRO, ja que estava sempre a l'estela del grup dels més ràpids.AMATEUR


Després dels resultats de Montmajor, la categoria PRO continua estant oberta, amb sis pilots amb clares possibilitats d'optar al títol: Eric Reverté, Guillermo Cano, Uriel Hidalgo, Franc Serra, Adrián Garín i Gerard Bailo.


En la classificació provisional combinada d'OPEN & AMATEUR, Joan Luna encapçala la classificació seguit de Dani Mañer i Ari Mestres. Mata i els germans Gaya també tenen opcions a la victòria final després de guanyar una carrera cadascun.


La pròxima cita del Dirt Track Català es tornarà a celebrar al Berguedà, el diumenge 6 de novembre al TT de Casserres. Tancarà el campionat el Short Track d'Alcarràs el diumenge 27 de novembre.

36 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page