top of page

Gerard Bailo, campió del món, al TT de Casserres

Actualizado: 4 nov 2022

El TT de Casserres congregarà prop de 40 pilots, entre els quals el campió del món 2022 Gerard Bailo, que rebrà un petit homenatge a la presentació de pilots. La carretera principal estarà tallada diumenge i s'haurà d'accedir per Puig-reig o l'Espunyola.

Gerard Bailo lluitant amb Eric Reverté i Adrián Garín.

Aquest cap de setmana es disputarà el decisiu i igualat TT de Casserres. El dissabte hi haurà jornada d'entrenaments oberta a tots els pilots, participin o no a la cursa, i diumenge hi haurà l'esperada carrera amb el nou campió del món de Dirt Track com a gran reclam.


A Casserres es poden decidir els títols de PROMO85 (Max Serra), PROMO65 (Jordi Salas), Minimoto (Max Sánchez) i Vintage (Biel Orrit). A la categoria THUNDER & TWINS Franc Serra ja va revalidar el títol a Montmajor després de dominar a les 3 primeres carreres del campionat.


En canvi a la categoría reina PRO, OPEN i Amateur, la carrera de Casserres serà importantíssima però no decisiva.


A Pro, els pilots que han guanyat una carrera i tenen una mica d'avantatge són Cano (que possiblement no participarà a Casserres), Serra i Bailo. En canvi Garín, Reverté, Hidalgo i Setó necessiten una victòria o no baixar del podi per arribar vius a Alcarràs.


Qui està millor posicionat és Guillermo Cano, que amb una victòria a Casserres o Alcarràs podria alçar-se virtualment amb el títol 2022. Qui ho té pitjor és Marc Setó, que hauria de guanyar les 2 carrerres restants i esperar una carambola de resultats.


Un altre alicient pels pilots de la categoria reina PRO serà acabar dels 5 primers classificats a final de temporada, ja que tindran com a premi l'invitació a participar al campionat 2023.


A la categoria intermitja Open & Amateur, els pilots de KTM-Cucha Jordi Gaya i Ari Mestres haurien de marcar el ritme i col-locar-se en la lluita del títol 2022 que es decidirà a Alcarràs. Però cal veure quin paper desenvolupa el ROOKIE Dani Sala, que participarà a Amateur i a la nova categoria Rookies amb la Suzuki 450 que va guanyar l'última carrera del mundial a Itàlia a mans de l'argentí Matías Lorenzato.


A part de la nova categoria Rookies, com a novetat també hi haurà el debut de pilots amb PROMO 50 & E, que començaran la seva aventura a Casserres per promoure la categoria pel 2023 i realitzaran varies tandes lliures i una màniga d'exhibició perquè vagin agafan experiència.




63 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page