top of page

🆕Neix la ROOKIES CHALLENGE i torna VINTAGE per acabar la temporada.

Actualizado: 3 oct 2022

Per acabar l'any i incentivar l'inscripció de nous pilots a la disciplina del Flat Track i la recuperació de pilots aficionats desencantats per l'alt nivell actual en la categoria que els pertocaria, neix una nova categoria de promoció oberta per a pilots aficionats i novells.

Antiga categoria HOOLIGANS & AMATEUR al concorregut Dirt Track de Vilada 2017.

Amb la creació d'aquesta nova categoria es vol recuperar l'antic esperit de pilots aficionats i d'iniciació al Dirt Track que es va poder viure la temporada 2017, amb graelles amb tot tipus de motocicletes i diversitat d'edat i gènere dels pilots.

Aquesta nova categoria ha estat convocada per les últimes 3 carreres del Dirt Track Català i la seva primera cita serà a Montmajor el pròxim 17 de setembre.

Els Dirt Rookies a Sallent.

A més a més, els pilots més atrevits tindràn l'oportunitat de participar sense cost adicional d'inscripció en una categoria superior amb la mateixa motocicleta en la categoria que li pertoqui segons el reglament: AMATEUR, OPEN, THUNDER o VINTAGE.

Josin, el cowboy de Vic, al Rancho Canudes (Casserres)

El guanyador de la ROOKIES CHALLENGE 2022 haurà de fer el salt obligatori a una categoria superior la temporada 2023.

TORNA LA CATEGORIA VINTAGE

Després del desastre de participació de la categoria VINTAGE en la única carrera en què havia estat convocada a Castellnou de Seana, on tan sols va participar-hi un pilot, l'organització es van quedar amb mal sabor de boca, i s'ha decidit reconvocar aquesta categoria per les 3 últimes carreres. Pel còmput final del campionat comptaran els 3 millors resultats de les 4 carreres en què han estat convocades.