top of page

馃啎Neix la ROOKIES CHALLENGE i torna VINTAGE per acabar la temporada.

Actualizado: 3 oct 2022

Per acabar l'any i incentivar l'inscripci贸 de nous pilots a la disciplina del Flat Track i la recuperaci贸 de pilots aficionats desencantats per l'alt nivell actual en la categoria que els pertocaria, neix una nova categoria de promoci贸 oberta per a pilots aficionats i novells.


Antiga categoria HOOLIGANS & AMATEUR al concorregut Dirt Track de Vilada 2017.

Amb la creaci贸 d'aquesta nova categoria es vol recuperar l'antic esperit de pilots aficionats i d'iniciaci贸 al Dirt Track que es va poder viure la temporada 2017, amb graelles amb tot tipus de motocicletes i diversitat d'edat i g猫nere dels pilots.


Aquesta nova categoria ha estat convocada per les 煤ltimes 3 carreres del Dirt Track Catal脿 i la seva primera cita ser脿 a Montmajor el pr貌xim 17 de setembre.


Els Dirt Rookies a Sallent.

A m茅s a m茅s, els pilots m茅s atrevits tindr脿n l'oportunitat de participar sense cost adicional d'inscripci贸 en una categoria superior amb la mateixa motocicleta en la categoria que li pertoqui segons el reglament: AMATEUR, OPEN, THUNDER o VINTAGE.Josin, el cowboy de Vic, al Rancho Canudes (Casserres)


El guanyador de la ROOKIES CHALLENGE 2022 haur脿 de fer el salt obligatori a una categoria superior la temporada 2023.


TORNA LA CATEGORIA VINTAGE

Despr茅s del desastre de participaci贸 de la categoria VINTAGE en la 煤nica carrera en qu猫 havia estat convocada a Castellnou de Seana, on tan sols va participar-hi un pilot, l'organitzaci贸 es van quedar amb mal sabor de boca, i s'ha decidit reconvocar aquesta categoria per les 3 煤ltimes carreres. Pel c貌mput final del campionat comptaran els 3 millors resultats de les 4 carreres en qu猫 han estat convocades.

139 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page