top of page

馃啎NOUS PREMIS PEL DIRT TRACK CATAL脌

Actualizado: 12 nov 2022

El Dirt Track Catal脿 premiar脿 els millors pilots de 2022 amb l'invitaci贸 al campionat 2023.

Aquests premis es mantindran cada temporada si el nombre de pilots participants ho permet.


El Dirt Track Catal脿 premiar脿 als millors pilots de cada categoria amb l'invitaci贸 a participar la seg眉ent temporada. Aquestes seran les condicions i requisits:


  • PRO: Els 5 millors pilots de cada temporada tindran invitaci贸 per la seg眉ent a la mateixa categoria PRO. Els 16 primers classificats de la categoria PRO no podr谩n descendir de categoria. A partir del 17 classificat ser脿 decisi贸 de cada pilot si es vol mantenir a PRO o baixar a AMATEUR.


  • OPEN & AMATEUR: El 3 primers classificats tindran invitaci贸 per la seg眉ent temporada a la categoria PRO, per貌 nom茅s estar脿 obligat el guanyador a pujar de categoria. Si el segon i tercer classificat rebutjen pujar de categoria perdran l'invitaci贸.


  • THUNDER: El campi贸 tindr脿 invitaci贸 per participar a la mateixa categoria THUNDER o a PRO la seg眉ent temporada.


  • VINTAGE: El campi贸 tindr脿 invitaci贸 per participar a la mateixa categoria VINTAGE o en una altra categoria (PRO, OPEN, AMATEUR, THUNDER o MINIMOTOS) la seg眉ent temporada.


  • ROOKIES: El 3 primers classificats tindran invitaci贸 per la seg眉ent temporada a una categoria superior (OPEN, AMATEUR, THUNDER, VINTAGE o MINIMOTOS) per貌 nom茅s estar脿 obligat el guanyador a pujar de categoria. Si el segon i tercer classificat rebutjen pujar de categoria perdran l'invitaci贸.


  • MINIMOTOS & CICLOMOTORS: El campi贸 tindr脿 invitaci贸 per participar a la mateixa categoria MINIMOTOS o a una categoria superior (OPEN, AMATEUR, ROOKIES, THUNDER o VINTAGE) la seg眉ent temporada.


  • PROMO 85: El campi贸 tindr脿 invitaci贸 per participar a la mateixa categoria PROMO 85 o a una categoria superior (OPEN, AMATEUR, ROOKIES o MINIMOTOS) la seg眉ent temporada.


  • PROMO 65: El campi贸 tindr脿 invitaci贸 per participar a la mateixa categoria PROMO 65 o a una categoria superior (PROMO 85 o MINIMOTOS) la seg眉ent temporada.


  • PROMO 50 & EL脠CTRIQUES: Els 5 primers classificats tindran invitaci贸 per participar a la mateixa categoria PROMO 50 & EL脠CTRIQUES o a una categoria superior (PROMO 65) la seg眉ent temporada.


94 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page