top of page

Un gran 2022 per Gerard Bailo!

El pilot de la Pobla de Montornés fa doblet aquest 2022 amb el Mundial i el Català de Flat Track.

Varis pilots del Mundial van participar a l'últim Dirt Track del 2022 a Alcarràs. Foto Antonio Vidal

El passat diumenge 27 de novembre Gerard Bailo va tenir de suar per imposar-se als joves pilots Eric Reverté i Matteo Boncinelli i coronar-se per fi campió absolut del Dirt Track Català 2022.


L'organització va preparar un gran espectacle a l'excel·lent pista d'Alcarràs, convidant al subcampió del món de Dirt Track Matteo Boncinelli perquè pogués fer la seva particular "vendetta" després de perdre el Mundial a l'última carrera contra Bailo a casa seva, Italia. Però va ser Eric Reverté qui va arrencar amb més força a les 2 primeres mànigues ,Bailo i Boncinelli van suar per poder adelantar-lo. A la tercera i última màniga, Boncinelli va poder treure's l'espina i va aconseguir sortir primer i imprimir el seu ràpid i carecterístic ritme. Tot i això Bailo es va acabar imposant a Alcarràs. També cal remarcar el bon paper del jove Uriel Hidalgo, que va lluitar amb el seu "sensei" Garín.


Amb Hidalgo i Reverté tindrem duel de futur. I si poden sumar Jordi Gaia, Ari Mestres i més endavant en Max Serra, encara amb la 85 cc, que no ha tingut rival aquest 2022; tret d'una màniga que li va guanyar a Alcarràs el petit Pol Reverté, que de segur vol seguir els passos del seu germà Eric.


Però el present encara és de la "vella guàrdia" i aquest any s'ha aconseguit, per fi, per part de Gerard Bailo, el campionat mundial d'una especialitat molt nostra, tant nostrada que hem recollit la llavor plantada fa uns 30 anys, quan la gent de Ponent, el Berguedà / Bages i Salomó feien Dirt Tracks de "festa major", més endavant Copa Catalana, i uns joves pilots d'aquella època que us sonaran tals com Lluís Massana, Agustí Vall, Marc Coma, Francesc Cucharrera, Jaume Gaia, Jaume Curcó, Àngel Grau, Enric Reverté, Leandre Casas, Dani Ribalta i molts d'altres que donaven voltes en camps de futbol de sorra, veuen com aquelles llavors que van posar per fi han donat un fruit en forma de Mundial. I també se'l poden sentir una mica seu.



20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page