top of page

🆕Saldes acollirà el Motorshow Dirt Track el dissabte 19 d'agost.



El pròxim dissabte 19 d'agost al camp de futbol de Saldes, alguns dels millors pilots del Mundial de Dirt Track faran una exhibició d'aquesta espectacular especialitat del motociclisme. L'organització del Dirt Track Català preparà un minioval per l'ocasió amb el màxim de rigor possible per disfrutar d'una bona tarda.




PITBIKE SHOW

Com a reclam i per fomentar la pràctica d'aquest esport hi haurà a disposició de nois, noies i vailets, un grapat de "pitbikes" de Dirt Track 125cc 4 temps amb canvi semiautomàtic de lloguer, per tothom qui vulgui probar aquesta especialitat americana de motociclisme. Com a requisit es obligatori inscriure's prèviament a aquesta web i serà obligatori vestir casc, guants i roba i calçat adequats per anar amb moto. Es recomana vestir amb roba i botes de motocròs/trial/velocitat o en defecte de pantalons texans llargs, jersey de màniga llarga i unes bones xiruques.


El preu per a pilots federats serà de 40€ i pels no federats de 60€.





Per obrir les portes a tothom a poder disfrutar del Dirt Track, es dividirà la gent per grups: NOIS, NOIES i INFANTIL (de 8 a 12 anys).


Tots participants podran realitzar varies tandes amb les pitbikes, 5 com a mínim, amb algún simulacre de carrera inclòs. Si ens agafa la fosca ja hi posarem llum!


ULL!!

Els pilots convidats també tindran una pitbike a disposició i podran entrar a pista en tot moment, per compartir pista amb nois, noies i vailets i ensenyar-los com negociar millor el circuit, o per fotre'ls-hi una bona masterclass de derrapatge si s'escau!!


Tots els participants, apart de la bona estona que passaran, s'emportaran a casa una camiseta commemorativa especial d'aquest Motorshow a Saldes.


Per finalitzar la jornada, els pilots especialistes ens deleitaran amb una cursa americana especial 1 contra 1 d'exhibició amb les seves màquines de 450 cc 4 temps, on el "guanyador" de la Gran Final s'emportarà un pernil cap a casa.

52 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page