top of page

Uriel Hidalgo s'exhibeix a EL RODEO de Montmajor

Podi categoria PRO

El jove pilot Uriel Hidalgo (HONDA), de només 15 anys, s'alça com a guanyador a la categoria reina de EL RODEO. El vigent campió del DTC Gerard Bailo, campió del món de Flat Track 2022 i subcampió 2023, va ser segon amb una Kawasaki cedida per l'organització i Ferran Sastre (KAWASAKI) va acabar tercer a la Gran Final.

Uriel Hidalgo liderant la final. Foto d'Albert Codina

Dins la categoria reina, compartint graella, també hi participaren els pilots de la categoria OPEN. El debutant Joan Molas (YAMAHA) en va ser el guanyador, seguit pel veterà pilot Juan Bultó (BULTACO) i de la seva filla Rocio Bultó (HONDA), que van protagonitzar una bonica lluita familiar pel podi.

Juan Bultó disfrutant de la seva BULTACO "oficial" 👍. Foto de Josep Picas

Cal destacar que Joan Molas, dins la REPESCA lluitant amb els pilots de la categoria PRO, va quedar a les portes de la Gran Final.

Ignacio Galán va realitzar una carrera gairebé perfecta. Foto de Josep Picas

A les categories de PROMOCIÓ (pilots fins a 14) anys i MINIMOTO (pilots majors de 14 anys amb pitbikes), que també compartien graella, els 3 pilots més ràpids de la jornada i que van oferir al públic unes bones lluites van ser Ignacio Galán (Promo), Joel Pons (Minimoto) i Jordi Salas Jr. (Promo).

Cal destacar la victòria d'Ignacio Galán contra el favorit Joel Pons, pilot seleccionat per la RedBull Rookies Cup de velocitat, i l'explosió del jove pilot casserrenc Jordi Salas Jr, que va vendre cara la seva pell contra pilots més experimentats. Caldrà estar atents a l'evolució d'aquests joves pilots.

Ja com a mode d'exhibició, la categoria INICIACIÓ, amb 4 pilots, va deixar una gran lluita de les petites Mañer, la Nora i la Cloe, que es va emportar aquesta última sobre la linia de meta.

En Kai Molina (Iniciació) va estar apunt de cremar la moto, tenint d'aturar-se al mig de la pista per refredar la moto al perdre tota la potència. Foto de Josep Picas

Tercer va ser el pilot montmajorenc Aitor Solà i quart en Kai Molina, que va ser el pilot més aplaudit de la jornada al demostrar la seva habilitat i "ganes" sobre una moto que quedava molt enrere vers les motos dels contricants. I la seva frase al baixar de la moto va ser demolidora: "Papa això no corre".